DİMSİAD, DENİZLİ TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

28 Mayıs 2016 Cumartesi

DİMSİAD'dan
DİMSİAD, DENİZLİ TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ
DİMSİAD, DENİZLİ TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Denizli İnşaat Malzemeleri Satıcıları İşadamları Derneği (DİMSİAD) Başkanı Murat Tuncer ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’i ziyaret etti.

DİMSİAD Başkanı Tuncer’in yanısıra yönetim kurulu üyeleri Sedat Doğaç, Süleyman Çeliker, Osman Özçelik ve Muttalip Karagündüz’ün hazır bulunduğu ziyarette, DİMSİAD’ın yeni yönetimine “hayırlı olsun” dileklerini ileten Başkan Necdet Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

DİMSİAD’ın önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini, yeni yönetimin de başarılı projelere imza atacağına inandığını söyleyen Başkan Özer, “Tüm iş dünyasını ilgilendiren dernekler ve aynı zamanda Oda/borsa ve İhracatçı Birlikleri üyeleri ve hatta tamamı Denizli Ticaret Odası’nın üyelerinden oluşmaktadır. Denizli Ticaret Odası bir çatı kuruluştur. O nedenle bu tür Sivil Toplum Kuruluşların yapmış olduğu etkinlikler ve katılmış olduğu yurt içi ve yurt dışı fuarlar bizim üyelerimizi kapsamaktadır. Dolayısıyla yapılan tüm organizasyonları desteklemekteyiz. Yapılan bundan sonraki etkinliklerde de her zaman yanlarındayız” dedi.

DİMSİAD Başkanı Tuncer çeşitli proje çalışmalarının olduğunu belirterek, “Önceki dönemlerde de desteğini yakından hissettiğimiz Başkanımız Necdet Özer’e, Denizli Ticaret Odası’nın yönetim kurulu ve meclis üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Denizli Ticaret Odası’nın bundan sonra da desteğini bizlerden esirgemeyecek olması dolayısıyla büyük bir mutluluk duyduk.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA YORUMLAR

DİMSİAD Kurucu Üyesidir.